İnstagram için en merak edilenlerden birisi de gizli hesapları nasıl görebileceğimiz oluyor. Ancak, instagram gizli profilleri görme uygulaması sayesinde sizler de bu sorundan kurtulabilirsiniz.

Birçok zaman “stalk” adı verilen yollar sayesinde gizli profillere kendimizi bir şekilde kabul ettirsek de bu yöntemin her zaman işe yaramadığı bilinen bir gerçek. Sizlere vereceğim uygulama sayesinde artık sizler de İnstagram’da gizli profilleri kolayca görebilirsiniz. Daha sonrasında ise içerideki fotoğraflardan veya videolardan haberdar olmanız mümkün olacaktır.

İnstagram üzerindeki gizli sayfa veya profilleri görmek için sizlere vereceğim uygulamayı telefonunuza indirmeniz gerekiyor. Bu uygulama Google Play üzerinde yer aldığı için herhangi bir virüs şüphesi oluşmasın. Bilindiği üzere Google Play, kullanıcılar için tehlikeli olabilecek uygulamaları kesinlikle barındırmıyor. Dilerseniz sizleri de çok bekletmeden yöntemimize geçelim.

1- İlk olarak aşağıdaki bağlantıya tıklayarak telefonunuza İnstagram gizli profilleri gösteren uygulamayı indirin.

Eğer Bu Program Çalışmazsa İndir : İnstagram Programsız Gizli Hesapları Görme 2021

2- Daha sonrasında uygulamayı açıp hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Hesabınızla giriş yaptıktan sonra gizli olan profili arayabilir ve içerisinde neler döndüğünü görebilirsiniz.

Bazen profillere ulaşmak oldukça zaman alabiliyor. Bu noktada da sizlere vereceğim gizli hesapları gösteren uygulama işe yarayacaktır. Sizler de artık bu sayede kolay bir şekilde dilediğiniz profilin içerisindeki fotoğraf ve videolardan haberdar olabilirsiniz.

Gizli / Kapalı Profiller Nasıl Görülür?

Gelelim en çok merak edilen instagram gizli profilleri görme konusuna. Arkadaşlarınızın sizlere gönderdiği bir video veya fotoğrafı görüntüleyebilmek için o hesabı takip etmenize mi gerek var? Bu uygulama sayesinde hesaplara takip etme isteği gönderip onay beklemekten kurtulabilirsiniz. Bestwhozi adı verilen bu uygulama sizlerin zamandan tasarruf etmenizi ve kolayca gizli profilleri görüntüleyebilmenizi sağlar. Sizler de daha sonrasında hesabı gerçekten takip etmeniz gerekip gerekmediğine karar verebilirsiniz. Üstelik, uygulamaya giriş yapmak da bir o kadar kolay. Bunun için sadece hesap bilgilerinizle İnstagram’a giriş yapıyor gibi giriş yapmanız yeterli olacaktır. Daha sonrasında da gizli olan profilin kullanıcı adını bilmeniz yeterli. Uygulama içerisine gizli olan profili girip devam et diyebilirsiniz. Eğer hesapta herhangi bir sorun yoksa içerisindeki fotoğraf ve videolar karşınıza çıkacaktır. Sizler de daha sonrasında bu stalk tadının keyfini çıkartarak gerçekleri öğrenebilirsiniz.


Gizli Profilleri Gösteren Uygulamayı İndir

Karşı Taraf Onun Gizli Profiline Baktığımı Görebilir mi?

İnstagram gizli hesapları görme uygulamalarını kullanan kişilerin bir merakı da karşı tarafın sizin onun profiline baktığınızı görüp görememesidir. Özellikle de bazı kişiler eski sevgililerini veya diğer önemli kişilerin kapalı profillerini görüntülemek istediği için bu konu daha fazla önem taşıyor. Ancak içinizin bu konuda rahat olması gerektiğini söylemeliyiz. Çünkü Bestwhozi sizlerin karşı tarafı izleyip izlemediğinizi herhangi bir şekilde onlara iletmez. Ancak bazı uygulamaların premium yani paralı özelliklerinde profilime bakanlar kısmı olabiliyor. Bu kısma ücretli bir şekilde üye olanlar ise kendi profiline bakanları “sözde” görebilmektedir. Bu noktada belirtilmesi gereken nokta ise her iki tarafın da uygulamayı kullanması gerekmesidir. Yani eğer siz bir Bestwhozi kullanıcısı iseniz ve yine aynı uygulamanın premium sürümünü kullanan bir kişi doğru zamanda bakarsa profilime bakanlar kısmında sizi görebilir. Ancak bunun oldukça zor bir ihtimal olduğunun altını çizmek gerek.

Gizli Profilleri Görme Uygulamaları Güvenli mi?

Yazıda belirttiğimiz gibi gizli profilleri görme uygulamaları bir noktaya kadar güvenlidir. Ancak sizler yine de güvenliği en üst düzeyde tutmak adına asıl hesabınızı değil, onun yerine önemsemediğiniz bir hesap kullanabilirsiniz. Bu sayede herhangi bir sorun durumunda asıl hesabınız herhangi bir tehlikeye girmemiş olacaktır. Yine buna ek olarak uygulamaların sizden istediği izinlere de dikkat etmelisiniz. Eğer uygulama sizden telefon numaraları ve galeri içerikleri gibi hassas olabilecek bilgiler istiyorsa bu bir sorun olabilir. Bu yüzden uygulamanın sizden istediği bu izinlere onay vermemeniz en sağlıklısı olabilir. Yapacağınız bu işlem İnstagram gizli profilleri görme işlemleri için sizin açınızdan iyi olacaktır.

İnstagram Gizli Profilleri / Hesapları Görme 2021 Güncel

Sitemizde paylaşmış olduğumuz instagram gizli profilleri veya hesapları görme yöntemi 2021 için en güncel olanıdır. Söz konusu uygulama şu anda Türkiye’de alanında en iyilerinden birisi sayılabileceği için sizler de karşı tarafın kapalı olan profillerini görmek amacıyla uygulamayı kullanabilirsiniz. Ayrıca genelde bu tarz uygulamalar Android telefonlara çıkmakta. Ancak sizlerle paylaşacağımız sistemi iOS kullanıcıları da rahatlıkla kullanabiliyor. Bunun için direkt apple market üzerinden erişilebilen bir uygulama olmasa da web versiyonu üzerinden rahatlıkla karşı tarafın gizli profillerini görüntüleyebilirsiniz. Uygulamanın web sürümüne erişmek için hemen aşağıdaki linke tıklayın.


Uygulamanın Web Sürümü İçin Tıkla

Uygulamanın Güncel Sürümleri İçin Takipte Kalın:

https://facebook.com/iguana.beyy

https://instagram.com/uzayli.co